Wie wij zijn

BNR Bouwstoffen BV is een handelsbedrijf in (natuur)steensoorten, gerecyclede materialen en kunststofmaterialen voor de grond-, weg-, en waterbouw, (semi)overheden, groenbedrijven en particulieren. Vanuit ons kantoor in Werkendam wordt de in- en verkoop en het transport van alle door ons aangeboden materialen gecoördineerd.

Onze depots in Werkendam, Eemshaven, Moerdijk en Dordrecht bevinden zich aan het water, waardoor (zee)schepen gemakkelijk geladen en gelost kunnen worden. Alle locaties beschikken over een weegbrug zodat er ook gemakkelijk per as geladen en gelost kan worden.

Onze producten worden in het door u gewenste maat vervoerd en geleverd in heel Europa. Wij werken samen met vaste logistieke partners om levering per as, schip of trein mogelijk te maken op de door u gewenste locatie en tijd.

Waarin onderscheiden wij ons

De inkoop en verkoop/levering van een zeer uitgebreid assortiment aan bouwstoffen dat bestaat uit de productcategorieën: breuksteen en natuursteen, lichte ophoogmaterialen, meng- en betongranulaat, steenslag en splitten en zand en grind. Door onze jarenlange relaties met producenten en leveranciers hebben wij  een vertegenwoordiging  op de Nederlandse markt o.a. van lava, E-bodemas, Glasopor schuimglas, gewassen breekzand, zeegrind en kunststof rijplaten (gerecylede kunststof).

Voor de leveringen van diverse gradaties gewassen breekzand uit Noorwegen en zand- en grind uit Denemarken en natuursteen uit diverse Europese groeves  hebben we  opslaglocaties in de Eemshaven Groningen en Moerdijk. Voor leveringen (o.a. big-bags) van (natuur)steensoorten hebben we ook in Werkendam naast ons kantoor een opslagplaats van 10.000 m2, waar (zee)schepen geladen en gelost kunnen worden. As vrachten kunnen in Werkendam tevens worden geladen. Er is een weegbrug aanwezig.

 Naast onze verkoop- en inkoopervaring binnen ons team kunnen we gebruik maken van de expertise van productspecialisten van enkele buitenlandse groeves o.a. in Noorwegen, Duitsland en België. Deze combinatie van ervaring en productkennis stelt ons meer en meer in staat om alternatieve meer duurzame bouwstoffen te leveren.