Certificeringen

Certificeringen bij BNR Bouwstoffen BV

Bij BNR Bouwstoffen BV hechten wij groot belang aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Daarom bieden wij, waar mogelijk en nodig, bouwstoffen aan die gecertificeerd zijn volgens strenge keuringsnormen, zoals het BSB-certificaat. Dit certificaat waarborgt dat onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om partijkeuringen of groevekeuringen uit te laten voeren. Deze keuringen worden uitgevoerd door onafhankelijke keuringsinstanties, waardoor u verzekerd bent van een objectieve en nauwkeurige beoordeling van onze bouwstoffen. Dit geeft u extra zekerheid over de kwaliteit van de materialen die u bij ons afneemt.

BNR Bouwstoffen BV is trots om al langere tijd ISO 9001:2015 gecertificeerd te zijn door SGS, een wereldwijd erkende certificeringsinstantie. Deze certificering bevestigt dat ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de internationale normen, en dat wij ons continu inzetten voor het verbeteren van onze processen en het leveren van hoogwaardige producten en diensten. U kunt ons certificaat hier inzien.

Door te kiezen voor BNR Bouwstoffen BV kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze gecertificeerde producten en de mogelijkheden voor aanvullende keuringen. Samen bouwen we aan een duurzame en betrouwbare toekomst.